"EEN INTERIEUR ADVIES OP MAAT VOOR JOU"

WAT HEB JIJ NODIG VOOR INTERIEURADVIES?

Het is afhankelijk van jouw interieurvraag en wensen wat er nodig is.

Tijdens een kennismakingsgesprek verzamelen wij wat er allemaal nodig is en op basis hiervan wordt een aanbod gedaan in diensten.

Iedereen is anders en zo heeft iedereen andere wensen en vragen. Dit maakt dat het interieuradvies echt op maat voor jou is gemaakt.

Om u toch een inzicht te geven waar KK-Interior Design u mee kan helpen vindt u hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen.

--------

Indeling van ruimte

Advies over de ruimtelijke indeling zoals de muren, deuren en ramen (ideaal voor nieuwbouw project).

Ook kan er advies gegeven worden over de indeling met meubels, keuken, badkamer en verlichting.

Hiervoor kan een indelingsplan gemaakt welke in 2D en 3D uitgewerkt kan worden. Bij een snelle brainstormsessie wordt dit snel geschetst.

Zo kan u goed zien hoe de meubelen in de ruimte staan.

Stoffering en materiaal

Welk type vloer past bij uw gebruik, welke kleur moet ik kiezen. Het uitzoeken van een vloer gaat niet over een dag maar ik kan u er wel goed over informeren en de keuze makkelijker maken met advies.
De trap is ook een onderdeel in de woning die aandacht mag krijgen. Gaan wij deze verven of kiest u er voor om deze te stofferen. Het stofferen van de trap heeft verschillende voordelen en kan uw huis nog meer eenheid geven. 

Uit wat voor materiaal zal mijn meubilair moeten bestaan? Hoe gaat dit alles bij elkaar er uit zien en niet te vergeten wat voor stoffen moet ik kiezen. 
Geen paniek dit alles kan worden meegenomen in het materialenplan.

--------

Kleur

Hierbij gaat het om het samenstellen van een kleurbeeld in uw ruimte.

Denk hierbij aan het adviseren van de basis, verfkleuren op de muur, kozijnen of meubelen of juist een mooi behang die voor sfeer en een eye-catcher kan zorgen.

Dit kan ook verder gaan, juist uitgebreider er op in kijken zoals de kleuren voor keuken, trap en tegelwerk. Eigenlijk kunt u hiermee de gewenste uitstraling in uw huis creëren.

U krijgt een persoonlijke kleurenkaart die u kan helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Meubel en raambekleding

In een meubelplan wordt er advies gegeven voor het gebruik van meubelen in de ruimte.
Afhankelijk van de ruimte en natuurlijk uw wensen kan er ook een ontwerp gemaakt worden voor maatwerk meubelen. Wat is er nou mooier een meubel dat speciaal voor uw huis ontworpen is.

Raambekleding zorgt voor privacy maar ook zeker voor sfeer en is vaak een onderdeel wat veel vergeten wordt. Dit wordt zeker niet vergeten in ons plan.
Of u nu gaat voor jaloezieen, duette/plisse, vouwgordijnen of een mooi inbetween/overgordijn, ook hierbij kan u goed geadviseerd worden.

--------

Lichtplan

Te weinig licht of te veel licht in de kamer of vind je het lastig om de juiste lampen/armaturen te vinden?

Passende verlichting in uw interieur is belangrijk, verlichting maakt sfeer en totaal beeld.
Doormiddel van uw gebruik en woonwensen maak ik voor u een passend lichtplan.

U krijgt een passend verlichtingsplan in 2D en een lijst met de gekozen lampen waar u zelf mee aan de slag kunt.

 

--------

Coördinatie bij projectuitvoering

Een mooi plan ligt op tafel dan kan u de uitvoering hiervan uit handen geven. KK-Interior Design zorgt er voor dat het plan uitgevoerd wordt zoals wij het samen bedacht hebben.

 

Wilt u zelf de touwtjes in handen hebben? Geen probleem. Een deel aan ons overlaten, waar u misschien geen tijd voor heeft kan natuurlijk ook. Het kan al bestaan uit het bestellen van meubilair, behang of het laten inmeten, offertes maken en plaatsten van bijvoorbeeld raamdecoratie. Wat dacht u van het aansturen van werklui, schilder en stoffeerder bijvoorbeeld.

 

KK-interior Design kan uw project van A tot Z coördineren.

Staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op en stel uw vraag.

"Motiveren stimuleren en inspireren "

- KK-Interior Design staat voor persoonlijk en vertrouwen -