"Werken van concept tot realisatie"

INTERIEURADVIES IS PERSOONLIJK

Leven doe je niet in een ruimte die er uitziet als alle andere plaatjes die je tegenkomt in tijdschriften, tv of internet.

Leven doe je in een ruimte die past bij jou, die past wie je bent, hoe je de ruimte gebruikt en wat je belangrijk en mooi vindt.

Het moet persoonlijk en functioneel zijn.

Ik help je hier graag bij, door jou een interieuradvies te geven dat past bij jouw persoonlijke wensen.

Ieder persoon is anders en dat maakt elk advies met passende aanpak weer verrassend, dat vind ik bij KK-Interior Design belangrijk.

--------

Style

Als interieurvormgever is het belangrijk dat je, je kan inleven in de mensen voor wie je werkt. Wij bij KK-Interior Design kunnen ons goed in verschillende mensen/stijlen vinden door de ruime en varierende ervaring. Of je nu een rustige basis wenst, juist wil knallen met een aparte wand of echt helemaal wil uitpakken, wij kunnen u er bij helpen.

Afhankelijk van de klant, maakt KK-Interior Design graag een mix van betaalbare items. Of het nu gaat over geleefde meubels of een paar exclusieve stukken. Het kan allemaal.

Pure materialen, eenvoudige vormen, een rustig kleurenpalet als basis en dit mooi aanvullen met een paar krachtige contrasten is waar wij voor staan.

--------

Eerlijk advies

Ik geef je een eerlijk advies. Er wordt niet gewerkt met een aantal merken omdat wij daar afspraken mee hebben. KK-Interior Design is onafhankelijk en kan je daarom een zeer gevarieerd aanbod geven binnen het advies.

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Ik ga je geen producten aansmeren zodat ik er extra winst op maak. Ik kies de producten die bij jou en je stijl passen.

--------

Service

KK-Interior Design heeft goede contacten met leveranciers zodat ik je echt goed kan helpen.

Zo is het mogelijk om echte materialen te laten zien die eventueel aan je uitgeleend kunnen worden. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld vloeren, gordijnen en raamdecoratie maar ook behangstalen. 
Wil je een uitgebreidere optie zien, geen probleem dan kunnen we samen showrooms bezoeken en heb je echt alle keuze.

Deze samenwerking geeft ook dat ik de leverancier opdracht kan geven voor inmeten, of ik kom zelf inmeten, zodat op basis daarvan een offerte gemaakt kan worden. Dan weet je wat het gehele project je gaat kosten wat, zorgt voor een duidelijk beeld en een vliegende start.

"Wij verplaatsen ons in jou"

- KK-Interior Design staat voor persoonlijk-