"Choose a job you love!"

Tijd om mijzelf verder te ontplooien en aan een nieuw creatief avontuur te beginnen! Ik ben Klazina Korver (28) en woon in het natuurrijke Den Helder. 

 

Ik vind het enorm fijn om te creëren! Het ontwikkelen van concepten geeft mij voldoening. Het uitwerken en tekenen van mijn ontwerpen, om zo een fijn, duidelijk en goed beeld van sfeer te geven, is echt waar mijn passie ligt. Het tekenen heb ik mij zo eigen gemaakt dat ik hier echt van kan genieten.

Het mooiste aan mijn vak is een afgerond project dat er precies zo uitziet als de opdrachtgever en ik het in gedachten hadden. Een blije opdrachtgever die zegt dat dit echt zijn huis is en hij zich er thuis voelt. Want het belangrijkste; jij moet je thuis voelen in je eigen huis.

--------

Als ontwerper kijk ik veel naar de mens, hoe ze gebruik maken van de ruimte, wat willen ze doen en wat willen ze ervaren. Openbare ruimtes spreken mij daarom aan. Ik vind het interessant om te zien hoe ik als ontwerper mensen kan sturen in het gebruik van de ruimte.

Hoe mensen een ruimte ervaren is van belang voor een beleving en het gebruik van de ruimte. De gehele beleving van de omgeving in combinatie met kleur en materiaal wekt mijn interesse. Daarom vind ik het interessant om een persoonlijke en passende beleving van de ruimte te maken.

--------

Als ontwerper wil ik mij graag richten op de horeca en hospitality, waarbij het draait om de beleving van de ruimtes. Hoe mensen een ruimte ervaren is van belang voor een beleving die ik mensen mee wil geven. De gehele beleving van de omgeving, in combinatie met eten en geur, wekt mijn interesse. Daarom vind ik het interessant om een beleving van de ruimte te maken; een verhaal over te brengen aan de bezoeker.

“Working hard for something we don’t care about is called stress.
Working hard for something we love is called passion.”